Известие

Collapse
No announcement yet.

Пружини за 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пружини за 166

Здравейте колеги мисля да сменям пружините на кораба-166 2.0TS, в момента е с червени много ниски и твърди (картера е на около 9-10см от земята).
    Въпроса ми е дали стават само от Алфа с този мотор или са еднакви на всички двигатели.
    Ако взема примерно от v6 мотор 2,5 , 3,0 , 2,0турбо или от 2,4 jtd които са по-тежки от 2,0TS дали има вероятност да повдигнат повече колата.
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Тук имаше двама трима които сложиха други пружини,но и подложки но не се сещам какви.Резултата беше повече от добър.Даже имаше и тема със снимки.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ето това е темата с подложките колега http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%EE%E6%EA%E8
      Alfa 166jtd,1999

Comment

Чел съм я темата , не мисля да я права толкова висока а да и сложа нормални пружини, а и колегата май си е сложил от кола със същият мотор.
        Нещо не можах да се оправя с епера да вида дали слагат един и същ номер пружини на всички модефикации, да взема примерно пружини от дизелова и да се окажат ,че са различни от на 2,0TS и да си ги бия после от главата
        EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
        Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
        Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Моите май са черни,нормалния просвет е 140мм.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Колега, ето скрийншот от eper, би трябвало да са съвместими, гледай M10 до M17 с какви са, не гледай 058 (Ti).
            Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
            HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Аз миналата година ги смених моите - мислех, че ще я повдигна ..но не успях . Поръчах си като за моя модел - '99 136кончета и мисля, че тука сбърках...Оня ден на феста си говорихме за пружините и като гледам на по новите 2001 - 2003 са по-повдигнати предниците от на 99.. Та според мен ако сложиш като за 2003-а (не видях, твоята от коя година е) няма да сбъркаш. За съвместимост с пружини от други модели не съм се интересувал.
              Возя се с 159 1.9 JTDm 150
              Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Working...
              X